Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

flormar mat touch foundation review

Καλησπερα κοριτσια μου σημερα σας εχω ενα review για ενα πολυαγαπημενο κ χιλιοφορεμενο προιονΠροκειται γι'αυτο το foundation της flormar: 



Το συγκεκριμενο προιον ημουν πολυ διστακτικη να το αγορασω γιατι δεν συνηθιζα να αγοραζω τοσο οικονομικα foundation και μιας κ ειμαι αρκετα απαιτητικη πιστευα πως δεν θα μου αρεσει...
Ειχα παει που λετε ενα πρωι την βολτα μου κεντρο κ τσουπ μπαινω μεσα ,κ ξαφνικα ειπα ας δοκιμασω κατι και με αφορμη που μου τελειωνε το foundation μου ειπα ας δοκιμασω κατι απο εδω...!!!
Στα θετικα του βαζω την πολυ κομψη γυαλινη συσκευασια του που ειλικρινα με κερδισε..
Εχει ενα πολυ ελαφρυ αρωμα ,που εμενα προσωπικα δεν μ'ενοχλει...Σαν προιον ειναι πολυ παχυρευςτο και χρειαζεστε πραγματικα την ελαχιστη ποσοτητα..
Η καλυψη του ειναι μετρια προς φουλ ,εγω φουλ θα την ελεγα (αν και δεν εχω υπερβολικες ατελειες).Δειτε και παρακατω πιστευω πως καλυψε αρκετα καλα τις φλεβιτσες μου:



Το τελειωμα του ειναι ματ,σουπερ ματ (τουλαχιστον στο δικο μου μεικτο με καποιες περιοδους ξηροτητας δερμα).Η διαρκεια του ειναι πολυ καλη 7 ωριτσες περιπου χωρις primer και πουδρα.

Η τιμη του γυρω στα 13-14 ευρω..

Ας παμε στ'αρνητικα του τωρα,

Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι ναι μεν  εχει αντλια πολυ βολικο αλλα θελει πολυ ελαφρυ πατημα γιατι αλλιως βγαζει πολυ ποσοτητα..
Και επισης πως οταν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα ξηροτητας ηταν λιγο σαν στοκος δεν απλωνοταν καθολου ευκολα .
Tip:το αναμυγνυα με την ενυδατικη μου για πιο καθημερινη χρηση και για ιο ευκολη εφαρμογη

Εγω παντως σας το προτεινω ,το εχω αγορασει 2 φορες...
Σας αρεσε ;;;Θα το αγοραζατε;;Εχετε να μου προτεινετε καποιο foundation ενυδατικο;;
    Ελπιζω να σας αρεσε και θα τα πουμε συντομα σ'ενα επομενο ποστ...!!!!


12 σχόλια:

  1. Α μου φαίνεται θα το δοκιμάσω!Πολύ ωραίο review και κατατοπιστικότατο!
    http://love4glam3.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία συσκευασία, καλούτσικη και η τιμή, άμα κάνει και δουλίτσα μια χαρά είναι. Από τα Flormar μου αρέσουν τα eye liner σε στυλό που έχουν, 2-2 τα παίρνω :) Καλημέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίο κολπάκι αυτό με τις φλεβίτσες!φαίνεται ωραίο προϊόν και έχει πολύ ωραία συσκευασία!δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από την εταιρία αυτή!ενυδατικό foundation δεν έχω να σου προτείνω αλλά αν έχεις πρόβλημα ξηρότητας να βάζεις πάντα μια καλή ενυδατική πριν το foundation ή όπως γράφεις να τα ανακατεύεις! θα το έχω υπόψιν μου αυτό το προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια! Έγινα μέλος στο blog σου. Δες και εσύ το δικό μου irenesworld.squarespace.com please!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις βραβείο!! Μπορείς να το δεις εδώ
    http://staceysbeautylife.blogspot.gr/2014/02/liebster-award-vol-2-3-4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έχω πάρει πρώτη φορά από την Κωνσταντινούπολη όταν τα flormar δεν υπήρχαν Θεσ/νίκη.Από τότε δεν το άλλαξα ποτέ. Το πήρα κι από τη Βαρκελώνη. Αυτή τη στιγμή το παρήγγειλα πάλι στον άντρα μου στην Πόλη. Έχει λίγο καλύτερη τιμή έξω. Δεν το αλλάζω το προϊόν! Είμαι στα 50....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Αναστασία! Δεν έχω δει πιο ωραίο προϊόν στην ζωή μου! Έχει την καλύτερη κάλυψη που έχω δει ποτέ! Και όταν απλώνεται στο δέρμα αφήνει μια φρεσκάδα.... σε αντίθεση με άλλα προϊόντα!

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή